Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Κρυφή κάμερα σε κλειδί αυτοκίνητου+ενεργοποίηση φωνής

Πιστό αντίγραφο κλειδιου αυτοκίνητου.Στην πραγματικότητα είναι κρυφή κάμερα με ενεργοποίηση φωνής.Όταν θέλετε να γράψετε κάποιον χωρισ να σασ παρει χαμπάρι, πρέπει απλά να ξεχάσετε το κλειδι αυτοκίνητου.Και χωρίς να το ξέρει,γίνετε πρωταγωνιστής στη κρυφή κάμερα,με δικο σας φορματ όμως.

Αυτη η συσκευη σας επιτρέπει να κάνετε φωτογραφειες,να γράψετε πολυ καλα και χρησημα βίντεο κλιπ.Άλλο δυνατό σημείο,είναι η ενεργοποίηση φωνής.
Όταν το ρυθμισετε σε αυτη τη λειτουργία,τη στιγμή που θα πιάσει φωνή,αρχίζει να γράφει βίντεο.

Χάρη στο USB port,που έχει,μπορείτε να κατεβάσετε τα φαιλ στον υπολογιστή σας,δεν χρειάζονται drivers,αναγνωρίζετε απο το λειτουργικό σύστημα αυτόματα.
Η ανάλυση είναι 640Χ480,30ftp.
Φωτογραφειες:2MP
Μνήμη-ενσωμάτωμενη 4GB
Μπαταρία:επαναφωρτιζομενη,Λιθιου.

Στο σετ θα βρείτε φορτιστής,και cd με drivers

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Κρυφή κάμερα σε γυναίκειο ρολόι 4GB

Μπορείτε να πιστέψτε,οτι σε αυτο το κομψό γυναίκειο ρολόι έχει κρυμμένη κάμερα? Μήπως η κυρία στην οποία έχετε αποφασίσει να το δώσετε,θα το πίστευε? Μπορείτε να της κάνετε ένα δώρο,για να ξέρετε που,ποτέ και με ποιον είναι. Η αν είστε γυναίκα η οποία θέλει να φωτογραφειζει ότι είναι σημαντικό,χωρίς όμως να σας πάρει χαμπάρι κανείς.

Με αυτη τη κρυφή κάμερα σε γυναίκειο ρολόι,έχετε τη δυνατότητα να γράφετε audio-video σε AVI  φορματ,μόνο σε audio σε waw η φωτογραφειες σε JPEG.Το βίντεο είναι σε ανάλυση 640Χ480 και 30ftp,η φωτογραφειες 1600Χ1200 και το audio me 64 Kbps,8kHz,mono.

Για να φορτωσετε τη κρυφή κάμερα,υπάρχει ενσωμάτωμενη επαναφορτιζομενη μπαταρία Λιθιου,η οποία σας επιτρέπει μιάμιση ώρα συνεχούς έγγραφη. Η συσκευη αναγνωρίζεται απο ολα τα Λειουργικα συστηματα,και δεν χρειαζουνται drivers.